Wacky Aspiration - Maybe She'S Born With It, Maybe It'S Wildkind.

Ett ställe många möjligheter

Ja man är ju alltid ute efter att hitta något som man tycker är kul att göra, det finns ju mycket att välja på och man kan göra så många saker som är roliga. Ja man vill ju att det ska vara kul och att man kan ha kul i vardagen. Då gäller det att hitta saker som man tycker är roliga och sånt som man gärna hittar på. Det är kul att det finns aktivitetscenter i stockholm som man kan åka till och ha kul. Finns många saker som man kan välja på och det är ju toppen om man kan välja på sånt och att alla i familjen kan välja på flera saker.

Något för alla 

Ja det kan vara något för alla och det är ju toppen när det alla kanske inte vill göra samma sak, då finns det flera olika saker som man kan göra som är roliga och då kan alla få göra något som dom tycker är kul och som man vill hitta på.
Ja det är ju så roligt att man kan göra det på det viset och att man kan hitta på roliga saker som alla i familjen tycker är kul att göra.
Ja man vill ju gärna ha ett ställe som passar alla och som alla blir nöjda av att åka till, det är ju så kul när det blir så att alla i familjen blir nöjda och tycker att det var något som man ville göra och som gör att man blir nöjd med det man gör.
Så kolla upp lite olika aktivitetscenter som finns i Stockholm som man kan göra och som man kan åka till när man har lite fritid som på helgen till exempel eller när man har semester eller likande. Ja bra att ha lite saker som man vet är roligt att göra.